2013. május 11., szombat

ÁLMOK!

Sziasztok! A mostani posztommal biztos találkoztatok már a való életben! A címnek köszönhetően már rá is jöttetek,hogy mi az! Titokban,nem titokban mindenkinek vannak álmai, ez még nem is lenne baj de az már eléggé nagy probléma ha csak álmodozunk! Gondoljunk bele..otthon ülünk a tv előtt nézünk egy jó kis filmet, a filmben az játszódik, -hogy lány álma valóra váll-  ilyenkor az ember magába fordul és belegondol,hogy neki is vannak ványai amik még nem jöttek el és ül-ül majd jön valami ami eltereli a figyelmét, aztán folytatódik újra és újra! Én azt mondom: FEL KELL ÁLLNI A KÉNYELMES FOTELBÓL ÉS NEM MÁSNAK A BETELJESÜLT ÁLMÁT NÉZNI, HANEM A SAJÁT ÁLMAINKRA KELLENE AZ IDŐT FECSÉRELNI!!! Nem 100% ,hogy elsőre sikerül de ez nem baj, sőt először nem is kell nagy dolgokra gondolni, ahogy a mondás írja/mondja: " Sok kicsi sokra megy " na ez már 100%-ban IGAZ! Nekem is vannak még mindig nagy álmaim de én kezdem a kicsikkel és sőt próbálok értük tenni,és van is amit elértem!
Lehet még mindig van olyan ember aki nem érez elég erőt az álmai felé ezért mutatok párat akik elérték a nagy álmaikat!
- Kezdjük a sort a híres magyar Palvin Barbarával! Igaz neki szerencséje volt mert az utcán szólították le, viszont ha neki nincs kedve,energiája,ne  tett volna egy-egy lépést akkor ő nem itt tartana ahol most tart! -

- Itt az Olasz blogger lány (Chiara) aki már nemzetközi szinten ismert/elismert! A pontos történetét nem ismerem de az is biztos ,hogy ő sem hagyta cserben az álmait! -

- Susie Bubble (Style Bubble) talán ő lehet az IGAZI inspiráció! Neki meg volt minden ami egy álom megvalósításához kell..elszántság,türelem,magabiztosság stb..Több mint 6 éve írja a blogját és Anglia legbefolyásosabb bloggere..:))

Remélem inspiráltalak benneteket ,hogy tegyetek valamit az álmaitokért! 
Sok puszi!
Ruhamánia*_*

1 megjegyzés:

  1. The rolex replica is used by professionals in watch servicing. They are ideal for use on Rolex watches as the tape size of 12 mm fits the Rolex bracelets. The tape is known to have high levels of endurance and resistance properties. The hublot replica is an adhesive tape that can withstand high temperatures. The tape is coated with tag heuer replica adhesive on one side which is pressure sensitive. This product has the Dupont trademark. It comes in different sizes like replica watches sale. The tape comes in a roll which is 33 metres long. The tape technology is based on the Kapton film. Apart from rolls, Kapton spots are also available. They come in rolex replica uk and each package contains 1000 spots. The Kapton tape used in watch servicing is stable over a wide temperature range from replica watches uk degrees Celsius.

    VálaszTörlés