About me


Bianka vagyok a blog írója. A Ruhamánia név több évre néz vissza amikor is 2012 áprilisában indítottam el egy facebook oldalt unaloműzésként. Akkor még csak különböző platformokról átvett képeket osztottam meg ott, majd idővel ez megváltozott. 2012. december 31.-én, 11 évesként elhatároztam, hogy indítok egy blogot ugyan ezzel a névvel, természetesen. Akkor a facebook platformom is megváltozott s csak saját bejegyzéseket tettem közzé. Akkor az aktivitás merőben megváltozott, hisz teljesen megváltozott az oldal de én egyáltalán nem bánom. Ez volt már 4 éve. Az évek során lelkesen írtam a bejegyzéseket nagyobb szünet nélkül és immáron 16 évesként posztolok. A szép magyaros fogalmazás sajnos írásban és szóban sem volt sohasem az erősségem ez meg is látszik, de ez a terület az egyetlen az életemben ami évek óta velem van saját akarat által.
Egy Közgazdasági szakgimnáziumban tanulok Kereskedelmi & Marketing szakon amit szintén a blogomnak köszönhetek. Szeretek megismerni új embereket és a beszélgetés is nagyon közel áll hozzám. Imádok jó időben sétálgatás közben megismerni akár egy új személyt vagy már egy ismerőst, barátot még jobban. Nagyon sok célom van amelyekről különösebben soha nem szerettem beszélni és ez maradni is fog de az egyik az, hogy teljesen a saját véleményem számítson önmagamnak a külvilág által alkotott megjegyzések, gondolatok nélkül. :)5 megjegyzés:

 1. The long ushered super fight that fans dared Golden Boy promoter,
  Oscar De Le Hoya, to make, finally got the go ahead when it was officially announced in May of this year.
  Canelo Alvarez versus Gennady Golovkin is set for the 26th of September at the T-Mobile Arena, Las Vegas.
  Watch Mcgregor vs Mayweather Live
  Watch Mcgregor vs Mayweather Live Stream
  Watch Mcgregor vs Mayweather
  Watch Mcgregor vs Mayweather Live Fight
  Watch Mcgregor vs Mayweather Live Boxing Fight

  VálaszTörlés
 2. As reigning world champions and the number one side in the world rankings, everyone wants to knock England off their perch.But the Red Roses are in confident mood heading into the tournament
  Watch WRWC 2017 Live
  Watch WRWC 2017 Live Stream
  Watch WRWC
  Watch WRWC Live
  Watch WRWC Live Stream
  WRWC
  WRWC Live
  WRWC Live Stream
  Rugby Women's World Cup
  Rugby Women's World Cup Live
  Rugby Women's World Cup Live Stream

  VálaszTörlés