2013. szeptember 4., szerda

LEVI’S® REVEL


BEMUTATJUK A LEVI’S® REVEL-T, A FORRADALMASÍTOTT ALAKFORMÁLÓ FARMERT
Levi’s® Revel farmer FORMÁLJA-MEGEMELI-MEGNYÚJTJA az alakodat


1934-ben megszületett a döntés, hogy a Levi’s® örökre megváltoztatja a női divatot. 1934. őszén mutatták be az első női farmert, a Lady Levi’s®-t, ami mérföldkőnek számít a divattörténelemben.
2010-ben mutatkozott be a Levi’s® Curve ID farmercsalád, mely ismét egy bátor lépés volt a cég részéről.
Elérkeztünk 2013-ba, és be szeretnénk mutatni a Levi’s® Revel farmert, mely egyenlő a tökéletesen illeszkedő farmerral.
A Levi’s® tervezői csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy megteremtsék a tökéletes farmert. Levi’s® Revel egy új szabadalmaztatott technológiával készült, a legkiválóbb anyagok felhasználásával.

A 2010-es Levi’s® Curve ID kezdeményezéssel a cég elismerte azt, hogy minden nőnek joga van a tökéletesen illeszkedő farmerhez.
2013-ban, amikor tesztelték a Levi’s Revel prototípusokat világszerte, hosszasan figyelték a nőket, akik arcán megelégedettség látszott. Ki ne akarná minden nap ezt érezni egy farmer viselésétől?

Levi’s® Revel farmer egy különleges folyadék technikával készült. A Liquid technológia tulajdonképpen vezérli a farmeranyagot annak érdekében, hogy az anyag kövesse a test formáját, azaz FORMÁLJA-MEGEMELJE-MEGNYÚJTSA, és így szép sziluett adva a testnek.

A Levi’s® Revel farmer négyirányú sztrecs anyagból készült, amely átöleli az alakot, és ez által a hőn áhított alakot biztosítja. Pamut, poliészter, Lycra és DuPont Sorona rost felhasználásával tökéletesre javítja a hölgyek alakját és még mozogni is tudnak benne.xo

21 megjegyzés:

 1. Great jeans! x

  http://itslilylocket.blogspot.co.uk/2013/09/leopard-print-sunday.html

  VálaszTörlés
 2. In the name of many affordable Louis Vuitton handbags in front of some people with the big slip, but in vain to back the brand Chanel handbags name is still aunt street; and smart fashion fine they will know how to use the same money to buy the noble fashion Rolex Air King section .If you have determined to get rid of Aunt, promotion of fashion fine, then first look at the luxury entry five best?Original Rolex Watches?and the most worthwhile investment in five international Omega Watches Replica big bar.As if the brand of Replica Tag Heuer had to recommend, can not find a reason not recommended.?

  Louis Vuitton handbags


  Rolex Air King

  1:1 Replica Breitling Watches


  Chanel handbags


  Original Rolex Watches


  Omega Watches Replica


  Replica Tag Heuer

  VálaszTörlés