2015. június 30., kedd

Bicycle Camp

***
Közel 1 hónapja nem jelentkeztem sajnos ennek talán a lustaságom a fő oka, illetve hogyha van kedvem fotózni akkor pedig nincs rá lehetőség.. De már hiányzik, hogy foglalkozzak a posztokkal szóval ezen a héten tényleg megpróbálok kicsit aktívabb lenni!
Egyébként rengeteg minden történt az utóbbi időben. Először is banketteztünk a volt osztályommal illetve évfolyamtársaimmal, 1 héttel később ballagásom volt, emellett barátaimmal találkoztam, de a legfrissebb programom az a biciklis tábor volt amiről tegnap értem haza. 4 napos és 3 éjszakás volt, főként Baján voltunk de aludtunk Lábasházban, ebédeltünk nem egyszer Mohácson, Múzeumot néztünk Kölkeden és még sorolhatnám mennyi kisebb- nagyobb városban voltunk.
A képek java Baján készült. Egyszerűen csodálatos az a hely! Életemben most voltam ott először de teljesen beleszerettem. A gyönyörű főtér, az esti zene, a nyüzsgés és a tegnapi giga nagy pizzázás..:DDD Egyszóval nagyon élveztem ezt a pár napot és örülök, hogy elmentem így legalább elmondhatom mentem a többiekkel együtt 180kmt 3 nap alatt.:) ( persze nem hajtottunk egész nap folyamatosan)

5 megjegyzés:

  1. amazing photos :)


    pls follow me back <3
    http://majaanchevska.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. awesome :)

    http://pedisource.com/nail-salon-equipment-furniture.html

    VálaszTörlés
  3. Nice :)

    http://www.angelnx.com/

    http://www.angelnx.com/Bollywood

    VálaszTörlés