2017. február 10., péntek

Caseier case

( Blogspot ruins the quality of photos. If you'd like to see them in higher resolution, click on them! )
Follow me on Facebook , Tumbr , Instagram or Twitter
***
Ha valaki követ az instagram oldalamon ( @biankacsendes ) akkor az már láthatta a mai poszt főszereplőjét ami nem más mint az új tokom. Úgy 1-2 hónappal ezelőtt fedezhettem fel a Caseier oldalt ahol főként iPhone, de néhány Samsung telefonra is rendelhetőek különféle darabok. Nem mondom, hogy nagy az ismeretem a tokok világában viszont a mindennapokban azért van részem látni párat, de például Van Gogh alkotásos még soha nem jött velem szembe. Egészen addig míg nem böngésztem ezt a weboldalt..:) Aki szereti az alkotót és igazi művészlélek annak érdemes szétnézni abban a mappában! Egyébként vannak még iszonyat édesek is mint például középen az őzikés vagy akár EZ a cicás.
Sokat gondolkodtam melyiket kellene választanom magamnak de végül Happy Christmas kollekcióból a leveles mintájú mellett döntöttem. Áttérve a minőségére egy elég strapabíró anyagból van ami rendesen illeszkedik a telefonra nem pedig lötyög rajta mint egyesek és egyenlőre a festék sem kopik, bár erről idővel lehetne komolyabban beszélni.
Összeszedtem még néhány szép mintájút amelyek az alábbi képen vannak. :)
ITT / ITT / ITT
ITT / ITT / ITT

28 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Bianka, these cases are so cute! Love the post :)

  Xoxo, Shelly
  www.ArizonaGirl.com

  VálaszTörlés
 3. Awesome cases dear :D
  Great blog! I'm following you, follow back?
  http://omundodajesse.blogspot.pt/

  VálaszTörlés
 4. Enjoyed reading this! Would love to follow each other? It would be great for me to support you! At this place, you can see more fashion things.

  VálaszTörlés
 5. I like the post format as you create user engagement in the complete article. It seems round up of all published posts. Thanks for gauging the informative posts.
  cara menggugurkan hamil
  cara untuk menggugurkan bayi

  VálaszTörlés
 6. Love your post dear ♥
  If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

  http://herecomesajla.blogspot.ba/?m=1

  VálaszTörlés
 7. cinemabox hd apk is really awesome app to watch movies for free.

  VálaszTörlés
 8. we love your post very much. this is really interesting, ij just wish that it will never get deleted. thanks for sharing it with us
  Groundhog day prediction 2018

  groundhog day movie
  groundhog day full movie
  groundhog day movie online

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 10. I want you to thank for your time of this wonderful read!!! I definately enjoy every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff of your blog a must read blog!

  VálaszTörlés