2013. január 31., csütörtök

Street fashion.

Még soha nem írtam Street Fashion posztot.Hát most ezt is megteszem. Különféle képeket mutatok és különféle helyről veszem le őket.
Az első szett egy igazán mutatós,ha ilyet veszünk fel biztos,hogy megnéznek az utcán.Bebe (fotón a modell) igazán bátran meri párosítani a ruhadarabokat és a kiegészítőket. Nem fél semmitől és igen stílusosan öltözködik. A piros sapka, a napszemüveg,kék pulóver stb..igen jól harmonizál.

A következő szerelés tulajdonosa Vivianne. Ez most egy kicsit lazább de még is NEM rossz! Egy egyszerű meleg pulóvert vett fel,majd egy bordó szoknyát és,hogy még jobban nézzen ki ezért a P. belehúzta a szoknyájába. Sajnos még nem köszöntött be az a jó idő amit mindenki várt,hogy csak úgy szoknyában lehessen ezért fel KELL venni harisnyát. Természetesen végül jön..a..bokacsizma!:)

A harmadik szett már kicsit elegánsabb.Annabelle sok outfite hasonló. Ezt most nem szeretném bővebbre kifejteni,hogy mik vannak rajta.Ezt most ti mondjátok el(magatokban) :)

Most jönnek a bloggerek.

Emmánál  igen nehéz helyzetben voltam mert sűrűn tölt fel outfit-eket amik eléggé jók,nehezen de meghoztam a döntésemet.Végül Emellett a halvány rózsaszínes szettnél maradtam. Szintén az ing-el kezdem,ilyet szinte mindenhol lehet vásárolni.Szerintem a csipkeszoknya és a szőrmés mellény teszi igazivá a szerelést. Újra jönnek a szokásos kis/közepes részletek mint pl. a  karkötő,harisnya stb..

A következő blogger outfit-ünk nem mástól való mint Festytól. Ő is sok szuper outfit-et tölt fel.Egy zöldes színű ingre vette fel a "WHAT" feliratú pulóvert.Az ing gallérra alá tett egy fekete galéros nyakláncot. Egy fekete-fehér 'zakót" is felvett. Aztán egy fekete vastag harisnyát majd egy farmer short-ot. :)

Most pedig egy külföldi blogger jön,Chiara Ferragni. Ő róla már régebben olvashattatok. Ahol ezt a szett-et fotózták ott meleg lehetett mert szoknyában van meg pólóban.Persze ezt is kilehet egészíteni ha kreatívok és ügyesek leszünk.

Most jön Tamara.ő is szuper blogger.Nem tudom,hogy a blogját mióta csinálja de azt tudom,hogy a facebook oldalát 2010-ben kezdte.
Egyenlőre ennyi lesz a ST poszt.Ha valamelyik lánynak tetszett az szett-je akkor próbáljátok ki.Merjétek párosítani a ruhákat.Szuper jó outfit-eket! Sziasztok!!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése