2013. január 7., hétfő

Süel♥♥

Most egy olyan ruha márkát mutatok be ami tuti tetszeni fog nektek.Én imádom.Nekem már régóta a kedvenc márkám között van.Ez nem más mint a SÜEL. Imádom a különböző állású,stílusú ruhadarabjait.Bemutatom nektek pár KEDVENC-et.!♥
Nagyon tetszik ez a KÖTÖTT kis darab.Ezt több célból is lehet viselni.Akár egy kedvenc vékony pulóvert is feldobna (természetesen hozzá illő színűben). Vagy nyáron amikor felvesszük a kis farmer short-unkat majd a fürdő ruha felsőt rá eszt a kis kötött ruhát.Én imádom. 

Ez a ruha hasonlít az elsőre.Itt megmutatkozik amit mondtam,hogy egy fürdő ruha felsővel remekül néz ki. 
 Nekem nagyon tetszenek a barna darabok.Nekem még ez hippy stílus is nagyon tetszik ami ebben a ruhában meg is mutatkozik.:))
Erre a képre csak ezt mondom:  IMÁDOM♥♥
 Ez a kis felső tavasz elején lenne a legideálisabb amikor reggel hűvösebb van de délbe meg egészen jó az idő.
 Szuper meleg lehet benne♥

Hát..egyenlőre most ennyi a Süel-es kedvenc ruhadarabjaim poszt. Én igazán tudom ajánlani őket. 
Sajnos mindegyik modellnek nem tudom a nevét de remélem nem haragszanak meg ,hogy nem írom ide őket. 
Pár modell:
Festy
Horváth Éva

Ruhák: 
Süel  1 megjegyzés:

  1. Watches are the one type of replica watches uk that are advertised for men as well as for women. Sure, men wear bracelets and often wedding rings but the main jewelry staple for a man is the watch. How often do you see very successful men in fake rolex sale. The answer is never. Successful men wear luxury, masculine, and often sporty watches. These watches help define and compliment their rolex replica sale. Many people think that rolex replica sale for a man runs into the thousands of dollars. While this is sometimes true, it is certainly possible to get quality, elegant, character defining replica watches sale for less than $1,000. The key is to buy the watches online. There is always a watch store online featuring that watch that you saw in the mall at a much lower price. For instance, you will often find a breitling replica watch online for $1,000 that is featured at the mall for $2,500.

    VálaszTörlés