2013. április 13., szombat

KlassDSign Tote Bags

  Sziasztok csajok!!! Most bemutatom a KlassDSign Tote Bags táskákat!:))
Két vászontáska kollekció után a KlassDSign Tote Bags tervezői egy bőrrel kombinált farmertáskávál köszöntik az őszt. Az új kiegészítők az előzőkhöz hasonlóan a viselő személyiségéhez és ruhatárához választhatóak. A kétféle farmertáska két különböző bőrfüllel készült el és négy különböző felirattal kapható. Híres emberek idézetei helyett most pozitív gondolatok közvetítik az új darabok üzenetét.
A szeretett cserélhető masni továbbra is a táska része, ezúttal azonban bőr anyagból. Sőt, a masnik a Movember kampány támogatására felpattintható bajuszokra is válthatóak, így a fiúk is a vállukra akaszthatnak egyet a KlassDSign Tote Bags táskák közül.
Apró meglepetés még a klasszikus Tote Bags darabok mellé az esti kiruccanások elegánsabb kiegészítője, a szintén cserélhető masnival díszített bőr borítéktáska.
További jó hír még a KlassDSignos lányoktól, hogy a táska projekt hivatalosan is kétlakivá lett, így Budapest mellett London is teljesértékű része az alkotási folyamatnak. Olyannyira, hogy az új kollekció lookbookja is a brit fővárosban készült el méltán híres szép magyar modellek és egy tehetséges portugál fotós segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése