2013. április 23., kedd

Street fashion SS

Sziasztok drágák! Emlékeztek amikor elsőnek írtam street fashion posztot?(Ha nem akkor ITT olvashatjátok) Akkor téli idő volt és téli is volt,de immár csicseregnek a madarak így jön a Street fashion spring változat. Remélem ez is olyan nagy sikert fog aratni mint az előző.
-Először kezdem Igával. Idén tavasszal/nyáron nagy divat a virágos hajpánt ezért (részben) választottam tőle ezt a szerelést. Ő ezt a darabot párosította egy fehér denevér ujjas pólóval,farmer sorttal,saruval,barna táskával és  végül nyaklánccal és arany karkötővel.

 -Jessicat is imádom♥ Tele van jó szettekkel az oldalai..Ez az outfit egy kicsit merészebb lett de igazán hordató a hétköznapokban is! Oroszlános toppot párosított barna kardigánnal,farmer sorttal,barna táskával és egy cipővel. Kiegészítőnek szemüveget,nyakláncot és karkötőt választott.:)

- A nyár egyik fő darabjai a maxi ruhák amik igazán lengék..Caroline fel vett hozzá egy merész magassarkú cipőt és kiegészítette fekete kalappal,fülbevalóval♥♥

- Utolsónak választottam egy ízig-vérig nyárias szettet immár Lidától♥ A Californiai leányzó is maxi ruhát választott ő barna táskával,zöld nagy karpereccel,szolid nyaklánccal, piros szemüveggel és egy letisztult szép magassarkúval dobta fel a szerelését♥

Remélem ez is nagy sikert fog aratni..♥ Ha minden jól megy akkor újabb Street fashion SS jön de abban lesznek magyar bloggerek is!:) Köszönöm ,hogy elolvastátok.:)
                                                                              XOXO


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése