2013. június 23., vasárnap

Nyereményjáték

Már olyan sokan kérdeztétek-írtátok,hogy mikor lesz a nyereményjáték és ,hogy mi is lesz a nyeremény! Hát most elérkezett a pillanat,hogy megmutassam, a szerencsés nyertes kettő karkötő közül választhat (pink vagy fekete). Ezek a csodálatos munkák E-Design- avagy kreatív kreálságok -nak a munkája. Nagyon megörültem amikor biztos lett,hogy együttműködünk mert Edittel már régóta nagyon jóban vagyunk. Ahhoz,hogy esélyesek legyetek a következő feltételeket kell teljesítened. 

1. Írd le ide ,hogy a szimpatikusabb karkötőt milyen ruhadarabokkal vennéd fel! 
( Ha nem szeretnéd itt akkor a Ruhamánia*_* facebook oldalon lévő nyereményes kép alá is megírhatod )
2. Lájkold az E-Design- avagy kreatív kreálságok facebook oldalt.
3. Ha szeretnél értesülni,hogy ki is fog majd nyerni akkor lájkold a facebook oldalamat vagy iratkozz fel e-mailen itt! 

Sorsolás: 2013. július 07 !!
Sok sikert mindenkinek ( a sorsolás véletlenszerű lesz )
 

11 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Nekem a fekete karkötö szimpatkusabb , több mindenhez fel lehet venni . Amivel én elképzeltem , az egy kicsit rockosabb , mégis csinos összeállítás . Fekete szegecses magassarkú , fekete titkárnös miniszoknya , bordó lógós kivágott rövidujju , hosszú fehér gyöngyös nyaklánc , fehér gyöngyfülbevaló , bordó körömlakk . Huu nagyon dögöslenne :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :) Nekem szintén a fekete karkötő tetszik jobban, és rá is jöttem milyen ruhához állna jól. (Ha nem gond, a ruhadarabokhoz képeket is linkelek be, hátha így könnyebb lesz elképzelni.) Az első, ami rögtön bevillant a karkötők láttán, az egy farmer mellény: http://weheartit.com/entry/65719429 , csak a rövid farmer: http://weheartit.com/entry/65718899?pgx=null , a nadrágba betűrve egy fekete testhez álló trikó, amire nagy fehér betűkkel van írva, hogy "music is my boyfriend" (ilyen képet nem találtam) , hozzá pedig egy gyöngyös saru: http://weheartit.com/entry/65719058?pgx=null mivel a karkötőn is gyöngyök vannak. Hajnak ilyet képzeltem: http://weheartit.com/entry/65724936 , sminknek pedig ezt: http://weheartit.com/entry/65721531/via/babynanoush Remélem tetszeni fog! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia, nos mindkét karkötőt rongyosra hordanám, de mivel választani kell, legyen a fekete. A nem kifejezetten elegáns viseletek közül szinte mindenhez hordható, leginkább sportosan elegáns stílusban. Nagyon szépek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon jó ezt olvasni de kérlek add meg a neved és az email címedet is ha talán te nyersz akkor tudlak értesíteni;))

      Törlés
  4. Szia!
    A feketét választanám, mert mindig sötét ruhákat hordok, mindig sötét körömlakkot használok. Ez jobban illene hozzám.
    doraway@citromail.hu

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    A fekete karkötőt hordanám minden ruhámhoz! :)
    Tatár-Kis Dóra
    xyvc@citromail.hu

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    A feketét választanám, mivel több mindenhez feltudnám venni. Egy fekete pólóhoz, kiszaggatott farmernadrághoz, piros platformos magassarkúhoz, piros masnis fülbevalóhoz viselném! :)
    A facebook oldalakat Fanni Kereki néven lájkoltam.

    VálaszTörlés
  7. A feketét választanám! Azt több összeállításhoz tudnám használni!
    Illetve nem csak nyáron viselhető darab.
    e-mail:rone2122@gmail.com
    Fb. : Schmidt Renáta

    Köszi a játékot! :)

    VálaszTörlés
  8. A fekete karkötőt hordanám fekete saruval, fekete háremnadrággal, fekete nyomott mintás pólóval, természetesen fekete körmökkel :)
    és fehér/ezüst szinű gyöngyös fülbevalóval olyasmivel mint amilyen a karkötőn is van.
    Tatár-Kis Dóra
    xyvc@citromail.hu

    VálaszTörlés
  9. Rengeteg fehér ruhám van, ezért a fekete karkötőre gondoltam. A fekete szinte minden más darabhoz is viselhető. Igazán szép mutatós darab!
    Szép estét kívánok!
    email: tyria2010@gmail.com
    Üdv. Tapasztó Cecília

    VálaszTörlés