2016. december 16., péntek

Edited photos

( Blogspot ruins the quality of photos. If you'd like to see them in higher resolution, click on them! )
Follow me on Facebook , Tumbr , Instagram or Twitter
***
Alapvetően és egyben sajnos nem vagyok az a személy aki keni-vágja az informatikával kapcsolatos dolgokat és ez a szerkesztéssel sincs másképp. Ebből kifolyólag fogalmam sincs, hogy vajon melyik bloggernek vannak szerkesztve a képei, s milyen szinten. Bár őszintén bevallva nem is igazán érdekelt ez a téma egészen addig, míg Viki a második fotózásunk után el nem küldte a képeket megszerkesztve. A ' Spring background in Fall '  posztomban szereplő képek bár ősszel készültek valahogy pont úgy jött ki a háttér illetve a fényviszony, hogy egy tavaszi fotózásnak is simán mondhatnám. Nos ez teljesen megváltozott a szerkesztés után, ugyanis igazi őszies képek születtek. Sokat gondolkodtam, hogy a melyik változatot tegyem közzé ugyanis baromi jók voltak az új képek, viszont valamiért a nyers fotók felé húzott a szívem mindig is ( maximum néha az instgram fotóimon van filter ). Mikor ezt a bejegyzést készítettem újból nagyon mérlegeltem, viszont úgy döntöttem most szerkesztett képeket teszek közzé..
Az outfitem egy igazán egyszerű és hétköznapi de jelen pillanatban ez a hatalmas sál a lényeg ami nem rég érkezett a Zaful oldalról. Mindig is szerettem volna hasonló fazonút ami hatalmas és nem körsál. Annyi negatívum van vele, hogy alulról a szálak nagyon jönnek ki amivel majd kezdenem kell valamit de ettől függetlenül is nagyon imádom.

( Blogspot a fotók minőségét lerontja ha szeretnéd jobb felbontásban látni őket
 , akkor kattints a képre! )
http://lookbook.nu/look/8530191-Edited-Photos
Coat: Romwe / Scarf: Zaful / Yeans: Zara
Photos: Kóbor Viktória 

20 megjegyzés:

 1. averting these myths will positioned you on the short song in your pleasant profits ever.various workout Regimes You and i are not born with know-how how our our bodies could react with numerous kinds if exercises.http://testoupmaxfacts.com/max-test-xtreme/

  VálaszTörlés
 2. Honestly loved the surroundings....great place where you clicked the photos
  www.hairfashionbeautyblog.blogspot.in

  VálaszTörlés
 3. In the name of many affordable Louis Vuitton handbags in front of some people with the big slip, but in vain to back the brand Chanel handbags name is still aunt street; and smart fashion fine they will know how to use the same money to buy the noble fashion Rolex Air King section .If you have determined to get rid of Aunt, promotion of fashion fine, then first look at the luxury entry five best?Original Rolex Watches?and the most worthwhile investment in five international Omega Watches Replica big bar.As if the brand of Replica Tag Heuer had to recommend, can not find a reason not recommended.?

  Louis Vuitton handbags


  Rolex Air King

  1:1 Replica Breitling Watches


  Chanel handbags


  Original Rolex Watches


  Omega Watches Replica


  Replica Tag Heuer

  VálaszTörlés
 4. Cute outftit! Love the big scarf!

  xx

  Claire from Dresscape
  www.dresscape.com

  VálaszTörlés
 5. I found that blogspot did that for me too re: quality, so I started uploading them through flickr
  great outfit
  x
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  VálaszTörlés
 6. The scarf is beautiful!
  Merry Christmas!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VálaszTörlés
 7. I love your blog and follow you now :)

  www.changeable-style.com

  VálaszTörlés