2017. február 10., péntek

Caseier case

( Blogspot ruins the quality of photos. If you'd like to see them in higher resolution, click on them! )
Follow me on Facebook , Tumbr , Instagram or Twitter
***
Ha valaki követ az instagram oldalamon ( @biankacsendes ) akkor az már láthatta a mai poszt főszereplőjét ami nem más mint az új tokom. Úgy 1-2 hónappal ezelőtt fedezhettem fel a Caseier oldalt ahol főként iPhone, de néhány Samsung telefonra is rendelhetőek különféle darabok. Nem mondom, hogy nagy az ismeretem a tokok világában viszont a mindennapokban azért van részem látni párat, de például Van Gogh alkotásos még soha nem jött velem szembe. Egészen addig míg nem böngésztem ezt a weboldalt..:) Aki szereti az alkotót és igazi művészlélek annak érdemes szétnézni abban a mappában! Egyébként vannak még iszonyat édesek is mint például középen az őzikés vagy akár EZ a cicás.
Sokat gondolkodtam melyiket kellene választanom magamnak de végül Happy Christmas kollekcióból a leveles mintájú mellett döntöttem. Áttérve a minőségére egy elég strapabíró anyagból van ami rendesen illeszkedik a telefonra nem pedig lötyög rajta mint egyesek és egyenlőre a festék sem kopik, bár erről idővel lehetne komolyabban beszélni.
Összeszedtem még néhány szép mintájút amelyek az alábbi képen vannak. :)
ITT / ITT / ITT
ITT / ITT / ITT

24 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Bianka, these cases are so cute! Love the post :)

    Xoxo, Shelly
    www.ArizonaGirl.com

    VálaszTörlés
  3. Awesome cases dear :D
    Great blog! I'm following you, follow back?
    http://omundodajesse.blogspot.pt/

    VálaszTörlés
  4. Enjoyed reading this! Would love to follow each other? It would be great for me to support you! At this place, you can see more fashion things.

    VálaszTörlés
  5. we love your post very much. this is really interesting, ij just wish that it will never get deleted. thanks for sharing it with us
    Groundhog day prediction 2018

    groundhog day movie
    groundhog day full movie
    groundhog day movie online

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. I want you to thank for your time of this wonderful read!!! I definately enjoy every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff of your blog a must read blog!

    VálaszTörlés
  8. I thank you for the information and articles you provided

    VálaszTörlés
  9. thank you for the information provided, we are waiting for the next info

    VálaszTörlés
  10. This is the complete March Madness schedule for 2022, beginning with Selection Sunday on March 13. Here is a complete guide to watch March Madness 2022 online from anywhere without cable. March Madness 2022 Live from available at home.

    VálaszTörlés