2013. március 16., szombat

Csuzdi!

csuzdi!!
Egy szuper magyar táskatervező! Ez az első ehhez hasonló poszt,de azt megígérhetem,hogy nem az utolsó!A mai nap folyamán felkerestem Csuzdi Juditot a Csuzdi táskák tervezőjét,hogy szeretnék egy posztot írni az ő táskáiról.Kedvesen visszaválaszolt ,hogy teljesen benne van! Talán ha először ránéztek a termékeire nagyot néztek,hogy a táskákat és a zsinórt kombinálta..De ha jól belegondoltok szuper ötlet!Judit kb.2010-ben kezdett el táskázni és rá fél évre megszületett az első vasalózsinóros darabja!Eleinte bútorkárpitból készítette őket! Judit még azt is elmesélte,hogy egyszer elromlott a vasalója és annak a kábelét szépnek tartotta így levágta,gondolta lápára majd jó lesz..végül egy táskán kötött ki!
Judit egy kis kulissza titkot is elárult..mégpedig azt ,hogy az új kollekcióját teljesen bőrből készíti!Már nagyon várom!!Addig itt vannak az én eddigi nagy kedvenceim!♥
További képek: http://www.facebook.com/csuzdibags
Ha valakinek nagyon megtetszett és rendelni szeretne írjon Juditnak,
De a  WonderLabban is kaphatóak!
                                                                                   XOXO 

1 megjegyzés:

  1. There is something about that clean dial, and rolex replica sale case that is intimidating, powerful, professional. It's hardly surprising that Rolex is a household name even among families that could only dream of owning one. Such is the brand's global hublot replica uk that you'd be forgiven for thinking that it was the only luxury watch out there many people can't think of another brand off the top of their fake rolex sale. But, as any horological fan would know, there are many, many more fish in the replica watches sea. Just as a well-known status symbol can be used to intimidate, knowledge that takes you beyond the man shaking your hand can work to your replica watches. Without doubt, a Rolex watch conveys excellent taste, but can you boast the exclusivity that comes with rolex replica sale.

    VálaszTörlés