2013. március 13., szerda

Magyar ékszer!

Már a korábbi posztomban írtam arról,hogy milyen fontos szerepet játszanak a szettünkben a kiegészítők!Nős és össze szettem pár nagy kedvencet és próbáltam arra is figyelni,hogy mind más legyen.
Megkezdem eszt a listát Mácsár Andreával aki textilékszereket készít.Készít nyakláncot,fülbevalót,gyűrűket és karkötőket is egyben. Nagyon tetszik ,hogy ezekkel textil "medálokkal" ilyen bátran bánik,nyakláncoknál van,hogy a medálhoz lánc helyett nagyobb gyöngyöt választ, vagy egy kendőt.Most bemutatom pár best ékszert tőle!



 Facebook: http://www.facebook.com/pages/AndreaM%C3%A1cs%C3%A1rTextilekszer/182739338430924?ref=ts&fref=ts


A következő kedvenc Eszter munkái! Az ő ékszerei teljesen mások mint az Andreáé,de mégis annyira szeretem őket (sajnos még sajátot nem tudhatok magaménak,de attól nagyon tetszenek).Ő is szintén szereti a színek mint minden alkotó.Szeretem benne azt,hogy mindent,mindennel  összerak de mégis annyira jó sül ki.Őt is csak ajánlani tudom!:))




Facebook: http://www.facebook.com/SoieEssentielle?fref=ts

Jönnek a fciskaságok - fciska gyöngyei! Őt azért szeretem mert ilyen nagy golyókat használ a nyakláncokhoz,karkötőkhöz és tényleg benne is látom,hogy szeretettel készíti őket.Ő is mindig kitalál valami kis újdonságot amitől minden olyan jó lesz.Tőle is jön a kedvencek.


 Facebook: http://www.facebook.com/fciskasagok

Most pedig jön a Rekko ékszerek!!:) Ezeket az ékszereket azért szeretem mert (ha a képekből jól látom) egy fényes puha kis anyagból vannak és abból is a színek keverése,van benne kis pötty, csík,nagyobb vonal stb..Imádom♥♥


Facebook: http://www.facebook.com/RekKoDesign

Utólag jön Dóra akit már láthattatok a facebook oldalon!Hát..ő..,hogy miből készíti az ékszereket még úgy sem tudom megmondani ,hogy nekem van tőle ékszerem!Kicsit kemény de nem annyira,mondjuk,hogy különleges darabból vannak!:))♥


Facebook: http://www.facebook.com/csermakdesign?fref=ts
Köszönöm ha elolvastad,további szép estét!
                                                                          XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése