2013. április 8., hétfő

1 éve facebookon♥

Sziasztok drágák!!:))♥♥ Pontosan 1 éve,hogy facebookon megcsináltam a Ruhamánia*_* oldalt!A blogot jóval később (2012.dec.31-én) de ezt is nagyon szeretem!:))♥ Nagyon szépen köszönöm ,hogy ilyen sok csodálatos embert ismerhettem meg!:)) Több mint 20.000 lájk van rajta és ezt külön köszönöm NEKTEK!!! Nagyon hálás vagyok ,hogy itt vagytok velem és minden kedves leendő követőmet szeretettel várok! Persze megköszönöm azoknak is akik az elejétől kezdve velem vannak és annak is akik közbe-közbe kapcsolódtak be!!Köszönöm a kedves leveleket és az észrevételeket is!:)♥♥ IMÁDLAK BENNETEKET!♥♥
Az utolsó 2-ő nyereményjátékot direkt mára hagytam! Az egyik szerencsés egy fincsi tortát nyer a Zsuzsi Cuki cukrászda felajánlásával,a másik szerencsés pedig egy szép fehérneműt a Chicago Fehérnemű és Fürdőruha Szalon jóvoltából! Köszönjük nekik!!! A nyertesek:
Torta: Papp Zsuzsa (Pzs)
Fehérnemű: Jurysné Jakab Tímea
Gratulálok nektek kérlek írjatok a ruhamaniablog@gmail.com email címre! Ha 2013.április 15-ig valamelyikőtök nem ír akkor a nyereményt újra sorsolom!Aki nem nyert ne szomorkodjon mert még sok izgalmas játék lesz!:))



2 megjegyzés: